м. Київ, вул. Кирилівська 103

Статті

Здоров'я, як це визначено Всесвітньою організацією охорони здоров'я (World Health Organization, WHO), є станом повного

  • Фізичного,
  • Психічного
  • Соціального благополуччя,

а не лише відсутністю хвороби або недуги. Здоров'я може бути визначено як здатність адаптуватися та керувати фізичними, психічними та соціальними проблемами протягом усього життя.


Пивний алкоголізм мало чим відрізняється від звичайного алкоголізму. З тією різницею, що об'єктом уподобання є слабоалкогольний напій, який через свою популярність, і алкоголем щось особливо не вважається. Тому його п'ють надмірно, ігноруючи сумарну кількість градусів, що надходить в організм. Типові симптоми залежності від пива у чоловіків та жінок, стадії хвороби, де та як її лікувати.

Відомо кілька сотень речовин, що викликають залежність. Різновиди наркотиків систематизовані в кілька основних груп, що відрізняються один від одного характером на організм. Кожна з них має свої нюанси розвитку залежності, що спричиняє принципи лікування конкретного типу наркоманії. Види наркотиків, які бувають і що про них потрібно знати.

Токсикоманія - пристрасть до вдихання парів хімічних речовин, та прийому лікарських препаратів, що надають психотропну, галюциногенну, одурманюючий дію.

Бутират (оксибутират натрію) - синтетичний антидепресант, похідне γ-амінооцтової кислоти, головного гальмівного нейромедіатора центральної нервової системи.

Приймати спиртне у нас заведено. Рідкісне застілля обходиться без нього, а людина, що не п'є, в компанії, що випивають, виглядає як біла ворона. П'ють у свята, вихідні, або просто щоб розслабитися. Спочатку зрідка, потім періодично, і непомітно, систематично.

1 2 3